24
Jun
10

Looney tunes.

Razglašam uradno žalovanje, ki bo trajalo vsaj do sobote. Men je namreč tko hudo, da me še zdej celotno drobovje boli, da sploh ne govorim o tem, da mi je bilo včeraj v devetdesetih minutah ukradenih pet let življenja. Če ne bi bila tko izjemno ponosna in v pričakovanju sobote, Brnika in Prešerca, bi si včer zihr metek v koleno pognala, čelo pa bi do krvi zdrsala na zidu šiškarskega partija.

Če do takrat ne bo še pedenjpedov, se definitivno vidimo v Braziliji. Ker v tretje gre rado in samozavest zdej mamo. Še prej pa, Looney, do četrtfinala na Poljskem…no, sej veš, kaj te čaka, anede? ;) :cool:

Jst sem za naše! :cool:

YouTube slika preogleda YouTube slika preogleda

Pa bratom Srbom pošiljam objeme… :(

 • Share/Bookmark3 Odzivov do “Looney tunes.”


 1. 1    Gehenna 24.06.2010 ob 22:04

  Ne razumem, dearest. Unadva, naj bi govorila slovensko? V tem je finta? Eh, si ratala way too populisticna.

 2. 2 irenca   irenca 25.06.2010 ob 09:39

  Kdaj – takrat ko pišem o fuzbalu al ko pišem o ljubavi? Ker drgač ipak ne pišem. Tako populistična kot nej bi zdej postala, sem pa od vedno bla, ravno tako kot kičasta in klišejska, ker nič ni lepšega kot kič, ki je lep. Take it or leave it. In ne, finta ni v tem, ampak vem, da mi tistim mojim desetim ni treba ničesar več od tega razlagat, če padalci-dobro-poznavalci štekajo al ne pa mi je od zmer sve jedno.

  Pa lep dan želim! Kdo bi si mislil, da poslušaš Slipknot…

 3. 3    Gehenna 25.06.2010 ob 10:49

  Kic je kic, dearest. O cem pises je sve-jedno meni. Kolk si originalna, je pac sve-jedno tebi. Gehenna je stara, meni dobro znana beseda (גיהנום). Poslusam marsikaj in tudi Slipknot. Vcasih celo strastno.

  Je bil tvoj post pac komentar-less. Tvojih deset se jih ni potrudilo.

  Lep dan zelim tudi jaz.

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !