10
Jun
10

5.6.10

Velikokrat sem bila že zaljubljena, vendar vedno vate.

Vse kar sem vedno po segmentih iskala in v sanjarijah lepila v telo, sem našla pri tebi. L’altra metà della mela…

Ta neznosna lahkost bivanja, ki si jo drug drugemu ustvarjava, je prelepa in matr, da se bom res včasih tut pomatrala, če bo treba, da jo bova potem še bolj ohranjala. Ker to, to je pa tko najino in tko lepo, da se še po poldrugem letu zjutrej ščipam, ko te gledam.

Sej sem bila že prej tvoja, že prej, že mnogo prej, ko sva zvita na posteljah, vsak na drugem koncu mesta, jamrala, kako nama je hudo in kako si v lajfu res želiva nekaj tazga, kar mava zdej. Pa se sploh še nisva poznala. Ampak zdej, zdej sem pa čist zares tvoja. In nikoli, nikoli, nikoli te ne bom spustila iz rok, ti najlepše Sonce moje…

Ljubim te.

Tvoja draga gospa Š.

YouTube slika preogleda
 • Share/Bookmark8 Odzivov do “5.6.10”


 1. 1    sadie007 23.06.2010 ob 07:54

  še enkrat moje iskrene čestitke, gospa Š. :) iz srca vama želim en kup lepih skupnih potovanj, takih in drugačnih, kdaj pridejo pa tud kakšne preizkušnje, takrat pa le pogumno … vse se da … saj veš – valovi in vetrovi so na strani spretnih mornarjev ;)

  lupčka :*

 2. 2    natasa 25.06.2010 ob 13:37

  Bejba, čestitke (od nekdaj morske blogerke). Vidim, da se enim ljudem kar podobne stvari dogajajo ;) Uživi s polno zajemalko, jaz to tudi počnem… je rekla in odvihrala proti morju… čof… :)

 3. 3    Velesa 16.07.2010 ob 08:09

  Who would have thought, Š. is maried… Nice, nice :-) Congrats 4 both & many btf moments 2gether!

 4. 4 irenca   irenca 21.07.2010 ob 04:34

  Hvala, hvala, imava se nanadjebljivo dobro in zaljubljena sva do ušes, okrog glave pa še čez. :D Jupijej! :cool:

  Da mi ne bo v bodoče treba več popravljati komentarjev ali pa jih kar brisati, pa tako tebi kot še marsikomu toplo priporočam nakup prek topshopa, plačaš 1 dobiš 10, kilogram uvidevnosti in če pokličeš v prve pol ure dobiš še gratis ščepec zdrave logike (če rečem pameti, bodo vsi užaljeni). Če je javno, še ne pomeni, da se ne spoštuje zasebnosti in če kdo koga pozna, še ni potrebe, da imena, priimke in obseg komolcev daje na internet. Konec koncev, Slovenija je djevojka sa sela in vsi se poznamo med sabo, tako verjetno ti mene, kot, glej ga zlomka, mogoče pa tudi jaz tebe. ;)

  Pa lep pozdrav na Koroško!

  gospa Š.

 5. 5    Velesa 22.07.2010 ob 15:30

  Z vsem spostovanjem do vase zasebnosti, gospa Š., ne vem, zakaj sem vas tako ‘zbodla’ s svojim komentarjem, ker to nikakor ni bil moj namen. Glede na to, da par klikov stran evidentno obelodanjate svoj stan, ne vem, zakaj bi se ga morala tu sramovati oz. ga skrivati… Jaz sem bila zgolj pozitivno presenecena, kar sem zelela izrazit in nc druzga ;-)

 6. 6 irenca   irenca 23.07.2010 ob 15:52

  Moj blog je moj blog in se ne enači s spletnimi portali, kjer je zraven napopan ime-priimek uporabnika. Kot vidiš tukaj imenpriimkov ni in ni jih z razlogom, zato si tudi ne želim, da jih kdorkoli lima tukilele. Če želiš ti ali kdorkoli drug izražati neka mnenja s takimi podatki, so na voljo razni fejsglupi in ostale podobne zadevšne, vse ostalo bom pač cenzurirala. Glede sramu ne bi zgubljala besed, upam pa, da je sedaj malce bolj jasno vse tisto, kar je vsem blogerjem že itak po defaultu nenapisano pravilo, ki se ga spoštuje. Vem, kje se obelodanja moj stan, me pa čist iskreno izjemno firbca, kje se poleg stanu obelodanja še moj blog? :)

  lp, e.

 7. 7    Velesa 24.07.2010 ob 15:44

  Na fejsglupu… Pa ne si pustit pokvarjat hm-ja.

 8. 8    maretutin 24.07.2010 ob 19:00

  Ti si tista, ki ima tetovažo pod popkom? No fear in par oči?

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !