23
Dec
08

Moja novoletna želja ali pazite na sončno vreme.

Za novo leto hočem tole. :cool: Pa ravno o tem sem govorila dva dni nazaj in zdej se kot usojeno pojavi pred menoj!

Pa enga fajnga dečka za publiko! :cool:

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Da bi vsi moji najdražji bili zdravi, predvsem zdravi! Da bi bili zadovoljni v svojih kožah, ki jih nosijo in so samo njihove in bi morali biti ponosni na njih! Da bi znali videti, ker bi to posledično pomenilo, da bodo nekega dne znali vedeti. Da bi bili vsak trenutek hvaležni za tiste prave…dišeče stvari, vendar da jim ne bi bilo potreba prosjačiti ali se poniževati. Da bi vedeli, da sem tukaj in da sem njihova, da me imajo in da ne znam zapuščati, znam pa odpuščati. Da bi opušteno ljubili in čutili vročična lica in metuljčke v trebuhu, ko bi to dobili v zameno. Da jim ne bi bilo treba skrbeti za banalnosti in da bi gradili velike stvari. Da ne bi pozabili nikoli na žgečkanje, ščipanje in valjanje po tleh in da se razbita kolena nikoli ne bi zacelila ter da škripajočih postelij nikoli ne bi noben popravil. Da bi čimvečkrat videli Sonce in da upanje nikoli, nikoli, nikoli ne bi bilo zavrženo. Glede česarkoli! Zaradi česarkoli! Da bi imeli ob kom zaspati, da bo trava na travnikih bolj zelena kot je bila in da vas nikoli ne bi telo kakorkoli omejevalo pri tem, da stečete po njih ter čutite omamnost vonja sveže pokošene trave. Da bi jokali samo zaradi lepote in ganjenosti nad njo ter da bi se veliko smejali, saj je smeh pol zdravja in želim si, da bi bili vsi moji najdražji zdravi, predvsem zdravi! Da bi bili zadovoljni v svojih kožah…1

Bodite srečni. In da bi srečo občutil čisto, čisto vsak, vsaj za trenutek ali dva. Naj bo to leto bolj naklonjeno vsem ljudem, ki živijo v bolečinah… Srečne in mirne praznike vam želim vsem in res iskreno čisto vsem!2 Dnevi so se že začeli daljšati, zdej bo vse šlo samo na lepše.

And don’t forget, WEAR SUNSCREEN! ;)

YouTube slika preogleda

Sebi pa želim, da bi znala shendlati brez vseh kurčevih tablet depre, se znala spopasti z jezo in manj razbijala ogledala. Da.


-------------------------
 1. In molitvica se ponovi… :) ((nazaj))
 2. Tudi tistim, ki sem jim že jasno povedala, da jih ne maram. :) :* ((nazaj))
 • Share/Bookmark6 Odzivov do “Moja novoletna želja ali pazite na sončno vreme.”


 1. 1 monnika   monnika 23.12.2008 ob 22:29

  glede zdravja: sm lih mal nazaj na blogu pisala, d se mi je včasih prov glupo zdel k so mi vedno voščl za zdravje. ko te po glavi lopne pa dojamš da je res pomembn…

  pa srečnga & zdravga ;)

 2. 2 Nika   Nika 24.12.2008 ob 00:15

  wear sunscreen :) to je bil prvi video, ki sem ga kadarkoli objavila na blogu :) to je en video ki vsebuje čist preveč splošnih resnic o lajfu da ga ne bi ljudje vidl… držat se teh resnic je pa druga zgodba a ni? :) težko je :)

  pozitivizem mi je pa všeč :) da bi se pol tega uresničl bi blo že ogromn :) pa tolk da veš.. razbijanje ogledal ni slaba stvar… jeze tut jst ne znam kontrolirat, česar mi ne zameri nihče kot ljudje ki so je deležni (pa si jo ponavad zaslužjo) in moji ubogi členki. tut jeza je včasih za kej dobra. depresije bi ti pa res ukinla. ni dvoma da si velik lepša z nasmehom :)

  upam da se vse kar želiš drugim uresniči tut zate. in da dobiš štango. da jo boš lahko kombinirala z usnjem in fukiš rdečo šminko ;)

 3. 3 Pris   Pris 25.12.2008 ob 14:35

  Lepe praznike, darilo pa je sneak-peek v Božičkov mail. :P

 4. 4    Davidoff 26.12.2008 ob 22:41

  Pred novim letom si najbolj želim,da bi se končno spoznala. Upam da izpolnjuješ želje neznancem?:) Ali pa da se vsaj malček ‘potipkava’ za začetek – johnny.dooe@gmail.com lp. D.

 5. 5    ninočka 3.01.2009 ob 14:04

  a se lahko spraviš dol z lupit štange in se javiš, vsaj MU al pa MJAV.

 6. 6 irenca   irenca 4.01.2009 ob 23:11

  @Monnika, smeh je pol zdravja in če ni smeha, ni zdravja. Torej bom v tvoji voščilnici vzela zdravje zase. Hvala. ;)

  @Nika, če bi se dalo življenja ljudi reševati po alinejah, bis e takoj postavila v vrsto. Bo. Nekega dne, bo.

  @Pris, najboljša voščilnica ever. :D Tisti santa in satan nesporazum zmaga! :D

  @Davidoff, ja sure. Lol.

  @Ninočka, mijau.

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !