20
Nov
08

Stranka zelenih (ali vidimo se na Bloghecu naslednji petek ;) )

Vse barve, samo zelene ne!

http://www.vimeo.com/2271017

Jebemti grinskrin.

Obožujem pa Lukčevo liziko. Protest and survive! :lol: 1 Zloglasno!

P.S.: Jst sem drugače fino, zmatrana v božju mater, ampak fino.2 Ravnokar imam čik pavzico, za katero si želim, da bi lahko trajala dva tedna. Kot vidite ne spim, odvajam se te nepotrebne razvade, to je za lenuhe. Prav tako se do nadaljnjega odvajam tudi socialnega življenja, ki se mi prav tako zdi potrata časa. Kdo se pa dan danes še sploh druži s svojimi najdražjimi? Pha, kdo sploh ima najdražje? Raje ne povem kakšne dead lines imam uturjene za fakin vsak dan. Voda v grlu je passe, jst diham že na škrge. Čakam naslednji četrtek, ko se ga bom po posneti oddaji napila, sedaj ko obvladam pofukano ekonomijo, verjetno že, zelo ekonomično, z enim pirom. Čakam naslednji četrtek, ko pridejo fantje iz Srbije in bodo s seboj pripeljali Sonce v to pofukano mrzlo, sivo in megleno Emono. E, mona! Čakam vas, da pridete naslednji petek (28.11.) sem, ker zaupam v človeštvo, da ima še vedno okus za resnično dobre stvari. Da še vedno čuti glasbo, tisto tapravo. In ker vem, da bi radi spili z mano pivce ali deset njih, se malo podružili, se veliko smejali in se imeli fino. What about another bloghec, ha? ;)

Simona je kul. Zlo iskreno in brez sarkazma. Tomi je moj, samo moj, ga obožujem in ga ne dam nikoli. Nina je jaz. Moj kisik, moja hrana. Nom, nom, nom. Ona JE!3 In rada… rada imam Tebe. Še zmer.

Over&Out.


-------------------------
 1. Treba je namreč fejst bežat pred našim Lukom, če te dobi, da imaš na sebi kaj zelenega. :lol: ((nazaj))
 2. Emocionalno mirna. Pomirjena. Resignirana. ((nazaj))
 3. V karseda filozofskem smislu zapolnjevanja moje lastne biti. Ne, je suha. Se ne prehranjuje baš rada, čeprav delam na tem že tri leta.((nazaj))
 • Share/Bookmark10 Odzivov do “Stranka zelenih (ali vidimo se na Bloghecu naslednji petek ;) )”


 1. 1    anna 20.11.2008 ob 08:37

  jaz bi definitivno brez lizik.

 2. 2 irenca   irenca 20.11.2008 ob 08:46

  Jebi ga. Slučajno sva oba že pršla na Vest z lizikami. Otročja kot sva, pa sva jih lizala še med snemanjem. Finta je samo v tem, ker je Lukčeva lizika bla malo zelena, zaradi česar je drugi Luka, ki montira in se igračka z vizualizacijo, verjetno izgubil par živcev. :) Anyway – the point is in music, not in lollipops, damn it! :D

 3. 3    anna 20.11.2008 ob 16:11

  seveda, se strinjam z zadnjim stavkom, sam kaj, ko se pa pri vsaki taki in podobni oddaji najde kak moteč element :mrgreen: …deluje zafektirano. No, verjetno so tud tisti, ki jih to ne moti, sicer pa imaš fajn barvo glasu. Želim vam čimvečjo gledanost.

  “edved” pa je kot zanalašč moj favorit zadnje čase…sploh z meni ljubo guaranteed & hard sun

 4. 4    ali karimi 20.11.2008 ob 19:12

  Heh, otroci o RHCP in Vedru. Aja, točno, od takrat ni več omembe vrednih bendov. :) Gudlukin.

 5. 5 irenca   irenca 20.11.2008 ob 19:51

  Si me prepričal. Bravo! Zelo poznavalsko!

 6. 6 cyco   cyco 20.11.2008 ob 19:55

  ntch zhivcev ni schlo… Je bil Ljukc prej opozorjen. Mam posnet. Lah tožim. Potpiram deveti in deseti stavek! Kuaumo mrtvi ejga… :) Ofak… 28. sem na Dunaju na Slipknotih… Gad fakin demet…

 7. 7 irenca   irenca 20.11.2008 ob 19:55

  Kje si pa dons bejbi?

 8. 8    ali karimi 20.11.2008 ob 23:59

  Malo mentalne rezervacije in občutka za provokacijo ne škodi. :) Je pa vprašanje, zakaj bi nekdo v neki ne-mejnstrimovski oddaji obveščal druge o tem, kaj se dogaja starim prdcem in korporativnim bendom in to na način, ki spominja na nizkoproračunski TLP. Glede na nesporno široko razgledanost in nekonvencionalnost tu pišoče eirene bi človek pričakoval kaj bolj polnkorvnega, domiselnega…No, Edi je pa še vedno car.

 9. 9    tit 21.11.2008 ob 01:09

  hm…kje si pa bla dans, v oddaji na RŠu sem uspel sam lukata slisat? in nedelja?

 10. 10    Ninočka 22.11.2008 ob 19:18

  irena, i needz u. i iz so pissd off i can’t sleep. i’ve been up since forever, zdj mam pa v žilah tok adrenalina, da če ne bi bilo zunaj na meji 0 farenheita in zamrznitve vesolja bi od jeze šla vrt prekopavat…

  i can’t rememeber when was the last time i was so pissed off…

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !