03
Nov
08

Afrodiziak.

Liiiiiiitri črno črnaste kave in pol minutke namakanega zelenega čaja, stres in mednarodni odnosi, dvigujejo libido do skorajšnje nezavesti. Preverjeno. V tem trenutku si od vsega najbolj želim študirati mednarodne odnose v praksi in sicer na primeru enega visokoraslega Grka, ki obvlada le materin jezik. In svoj jezik na meni. Tako bi morali mednarodni odnosi izgledati.

Meni se po 40 urah ne-spanja kratko malo jebe. Fuka. Karkoli. V vseh pomenih. Še natanko 12 ur časa imam, da dokončam to jebeno pofukano pičkarijo in ubadam se s takimi malenkostmi in jebenimi detajlčki na katerih izgubljam ure in ure z raziskovanjem, ker me jezi, da ne obvladam v nulo in da ne poznam vseh cifr, vseh teorij, vsega, vsega, vsega, kar bi se spodobilo, da veš, če raziskuješ neko področje. Draga moja Nina, če za to ne dobimo desetke, potem sem jst cheezburger. Greš stavit? Six pack?

In ker nisem dovolj utrujena, neprespana, izmozgana od vseh pofukanih služb, faksa, familje, kurcev palcev, potem moraš še ti zgaga zgagasta uletet in težit z sms-i, da se mi dokončno odpelje in odklenka. Ali bodi prijeten in vprašaj kako sem in me povabi na kavo za sprostitev ali pa mi ne serji po glavi. Basta.

In še to – nauči se hitreje odpisovati na sporočila ali sploh odpisovati, obstajamo namreč tudi redki primerki ogrožene vrste zelo pozornih ljudi, ki nas odgovor/mnenje/something zanima in nas tako motenje zasebnega reda in miru ovira pri ostalih aktivnostih/vsakodnevnih planih/something v lajfu. Ne živimo vsi pač za rit nekoga drugega in nimamo časa cel dan čakati kdaj nam bodo gospoda sporočili kaj si bodo izvolili početi v tistem dnevu. Sploh pa, ker vemo, da gospoda znajo odpisovati tudi v eni ali dveh minutah. Ko se jim dvigne. Anede?

Poln kurac mam vsega, najraje bi po Tomijevo razbila vse kar se v flatu da razbit. In ja, jebena kmetavzerska Arizona! Jedva čekam, če te zanima! Vsi kmetje tam ne premorejo toliko gnojnice, kot si jo nekateri osebki v buc-buc-ljubi-domači Slovenijci drznejo zlivati name. In pod nekateri mislim tebe. Če te zanima. Če te sploh karkoli, razen sebe, zanima. Grrrrrr…

 • Share/Bookmark5 Odzivov do “Afrodiziak.”


 1. 1 Ninočka   Ninočka 4.11.2008 ob 16:45

  to pa je bilo res SRČNO.

  mrš, goni se v kurac… če mi ne pomagaš, mi vsaj ne odmagej-prevod-spizdi nimam časa zate…

  glede grka-mastrubation on grk, we has it again and again and again till he’s gonna help :D

  and he is a basment has…. eirene we has him…

  in plus: pofukani kurci, skos se kt pijavke nalimajo, kadar jih najmanj rabiš, da ti spijejo vso energijo, ma dej odjebi že enkrat nazaj v svoj perfect life, ker jest nimam cajta za tvojo artfegistično melanholijo…

  jajca, jajca, jajca…. kje je cheezburger? eh?

  ps i love u

 2. 2 Pris   Pris 4.11.2008 ob 17:03

  In študijsko leto je že v polnem teku … :P

 3. 3    somaarsen 4.11.2008 ob 20:37

  debela,

  pridi kar k meni vse razfukat, je moja prikolica že vsega hudega navajena … meni itak že spet meče vse ventile ven … nehal sem se ga nalivati in drogirati in vsako jutro hodim pridno na vaje … in odrešitve ne bo nikoli, ker si sam(a) plačilo za vse … vem, zguncano … ko napišem bestseler ti kupim dildota, ki bo segal do arizone … sicer pa, ko se naslednjič srečava, te enostavno objamem … sestrca, drži se!

 4. 4    tit 4.11.2008 ob 22:36

  uf, ti bi komot ksn literarn bestseller napisala – iskrenih ljudi je na tem svetu zal premalo!

  mogoce bi te probal kancek razveseliti, ampak prej se mormo pa nujno dobit, we have business to talk about…ta teden razn cetrtka kerkol dan…

  pa gudlak z desetko…

 5. 5 irenca   irenca 7.11.2008 ob 13:47

  My basement cat… ko gre mimo žalost in potem še jeza, ostane vse ta fino… Poglej kako fino se razumem s svojimi bivšimi – komaj zdej :)

  Pris…ja že od prvega tedna dalje, bruh, bruh…

  Bratec moj zlati, te pogrešam in komaj čakam, da te objamem in fejst stisnem in da se greva boeme (lepša beseda za pijance) in da bom spet kmetica in debela in sestrca. Bi te mela zraven, bi kričala in se cmerla in se režala in bila opica in samo imela enega izmed tistih finih dnevov s tabo… Ki mi zmer znova nafila baterije. In to, my dear bro, je umetnost, da ti rata narest… Te mam rada! Poljub, objem.

  Tit, Danielle Steel (al kako že?) is my middle name. :D

  Je fajn bit iskren, kljub vsem klofutam, ki jih dobiš. Ampak sej veš kaj riskiraš. Tut klofuto se čuti in važn da se čuti…

  Jst sm do danes bila čist busy, pa še zeloooo delaven vikend imam tako da pred torkom ali sredo ne bo nič veš… Ampak se pa res slišmo! Obljubm! To se zdej že dva mesca menva, damn it!

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !