01
Avg
08

Čisto novo spoznanje

Zlomila sem si srce. Sploh nisem vedela, da je možno, da ga sama sebi.

Pizda, spet sem zajebala. Bilo je i prošlo je. Arrivederci! Nasvidenje v naslednji vojni! Who’s next?

 • Share/Bookmark12 Odzivov do “Čisto novo spoznanje”


 1. 1 cyco   cyco 1.08.2008 ob 21:24

  srce moje… vse je za neki dobr. Sem ti svetel primer. Vedi pa, da te ima nekdo na tem svetu neizmerno rad…

 2. 2 Blazz   Blazz 2.08.2008 ob 13:13

  Kje točno je pa počilo?

 3. 3    Jimmy 2.08.2008 ob 13:19

  Srce se zlomi ogromnokrat, enkrat manj – včasih neobčutno, enkrat pač bolj. Se pa tudi vedno zaceli, edini problem je, ker obstaja samo eno zdravilo zanj……..čas.

  Karkoli je bilo, pozdravi se čimprej…

 4. 4    Anna 2.08.2008 ob 13:27

  to je življenje. kaj pa drugega…greš naprej, z eno izkušnjo več, z novim naborom občutenj…v tem ni nič slabega. in nič tragičnega. si na novi preizkšnji.

 5. 5    Si. R. 2.08.2008 ob 13:53

  Sekundni aleskleber v obliki instant ignorance in samozanikanja zna to na hitrco pofiksat … če si tega sposobna oziroma če si ‘taka’, seveda. Sem videl ljudi, da to serijsko počnejo.

  Jaz sem si srce sicer že prakrat sam pomendral, enkrat pa sem ga celo založil in se ponesreči usedel nanjga v svoji štoravosti.

  Nekega dne ga bom zagotovo spet pogrešal, pa ne bom videl, da mi tičin a nosu namesto naočnikov :-)

 6. 6 irenca   irenca 3.08.2008 ob 10:31

  @cyco, srce moje, vem da je. Itak ni bil zame :P “Vedi pa, da te ima nekdo na tem svetu neizmerno rad…” Vem le, da on sigurno ni ta :lol: Hvala bejb :*

  @Blažek: Počilo je tm nekje na drugi tretjini zgornje leve polovice, ampak ni panike itak je bl majhen košček. :D Bolj me pizdi, da mi loh moj neizmerni ženski ego domine potepta en fičfirič tvojih let, grrr, to najbolj boli… :/

  @Jimmy zlatu mwoje srčece, hvala. Ma veš, da vem in mislm da sploh ne bo potreben ne vem kakšen cajt tokrat. Hvala ti, mi ful pomeni, da si se oglasu :*** Čez poletje si doma? Bi se loh oglasla kej v Postojni magari :)

 7. 7 irenca   irenca 3.08.2008 ob 10:37

  @Anna, tragičnega? Lepo te prosim, niti približno ni ne tragično ne buahahaha-jok, ne nič takega. Mal me je stisnlo, ker je pač bla res lušna simpatija, that’s it. Moja koža ni le prekleto trda, ampak je še pokrita z luskami in čez ima poveznjen oklep – verjem, da me take stvari pač v lajfu ne vržejo s tira, v bistvu jih je prekleto malo tistih, ki me. ;) lp,I

  @Si.r.: Mah jst sm že itak tok ice cold prasica ratala, da me še take stvari stisnejo zgolj za trenutek ali dva. Jok? Jočemo pa sploh ne več. I’ll be just fine ;)

 8. 8    Si. R. 3.08.2008 ob 12:28

  Ja, jok je jeba. Sam zato prisegam na depresije in izpade trme. :D

 9. 9    Anna 3.08.2008 ob 12:43

  Irena…dovolj dobro spoznanje je/bo, če si priznaš, da si lahko enako močno ranljiva kot vsako človeško bitje…neglede na zravnano hrbtenico, neglede na oklepe…to je vse zavestno narejeno, da bi se česa (slabega) obvarovali – iztiri te lahko marsikaj…sploh pa zadeve ali dogodki ali situacije, ki jih še nisi doživela in občutja, ki jih še nisi občutila…vse je pa seveda odvisno od samokontrole…doma še vedno planeš v jok ali se na jako expresiven način izpoveš osebi, ki ji najbolj zaupaš (pravim generalnno). da pa ni tragično sem mislila v tistem pogledu: karkoli se nam zgodi, vedno imamo možnost živeti dalje (ne v dreku in bedi) dokaj pogumno in sploh ni nujno, da bi nas bilokatera negativna stvar potokla v tej meri, da bi začeli sami sebe obtoževati ter ustvarjati nepotrebne žrtve ali krivce.

  če pa je v igri intima, pa seveda vedno vdari na ego….poleg razneže duše ;)

 10. 10 zloba   zloba 3.08.2008 ob 16:01

  Jemebtisuncežarko … :( Komu treba kej zlomit?

  Src … mislim nate … in te takoj po povratku v Ljubljano vlečem na pivo.

 11. 11 Blazz   Blazz 4.08.2008 ob 19:40

  Mojih let??? A daj no Irenč, pa menda ne padaš na mlajše, nas pokovce? Pa sem mislil, da so ti všeč starejši moški… ;) Presenečaš!!

 12. 12 irenca   irenca 7.08.2008 ob 05:35

  @Si.R.: Jst se jočem za celo človeštvo. Sam ne v javnosti. Trma? Depra? Šta je ovo? :)

  @Anna:Jst ranljiva?! Pha, larifari… :P ;) Ego je večja jeba kot vse drugo, verjemi. Zmer.

  @Zloba: Ma nobenmu ne bomo nič lomili, bomo raje razbijali prazne flaše pira ;) Ni hudega, draga, res ne. Sem velika punca, zelo hitro se potolažim in zakrpam ter nafutram svoj ego. Upam, da uživaš v Italiji tako zelo, da ima nekdo že ključe flata v roki ;) :*

  @Blazz: Še vedno prisegam na dobro, kvalitetno vino, ki se z leti plemeniti. Ampak ja, nimam nekih predsodkov koga izberem. Pač kdor zadogaja zadogaja. Važno, da ni žival, da ni že mrtev, da mi ga ni treba posilit in da nisem v zakonskem prestopku zaradi njegove še pravne nesposobnosti ;) Aja, presenečam pa zmer, se zavedam tega. Nikoli ne bo noben vedel vsega o meni. Še manj pa me lahko kdo predvidi. Še sama sebe ne morem… ;) Kot je rekel zame prijatelj v torek na pivu – Kaos is my middle name. :)

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !