13
Maj
08

“Ljubav je lepa dok se čeka”

…je izjavil 10 dni nazaj prijatelj iz Srbije. Pod vplivom parih jim beamov sem mu še nekaj oporekala in filozofirala, on pa mi je samo parkrat ponovil ta stavek. Sicer se mi je zdel stavek blazno lušen ampak nisem ga pa čutla. Komaj danes so me te besede zadele, tko dirita v srce. In ja, štekam. Čutim.

Rada bi se ovila s tvojim telesom in se okitila s tvojimi poljubi po ramenih, vratu, lopaticah… hrbtenici… bokih… in nazaj…okrog popka… po bradavičkah… ugriz v vrat, polizan rob obraza in uho… in čuten poljub na usta. Rada bi se spojila s teboj, ti brazdala z nohti tvoj hrbet, za katerega se še nisem odločila ali je mišičast ali koščen. Z eno roko bi ti potovala skozi mediteransko temne lase, z drugo bi te močno tiščala k sebi za ramo. Rada bi te vohala. Tko, zlo na blizu. Rada bi čutila tvojo sapo na mojih sencah, drhtenje tvojih ustnic na mojem licu, tvoje šepetanje in vse tihe nasmeške, ko se ti vidita tista dva hecna vampirska zoba.

Hočem, da vidiš v mojih očeh, da bi te pojedla… Zlooo počasi…

Noge bi ovijala okrog tvojih meč in imela dolge lase ovite okrog tvojega zapestja ter svoj jezik okupirala s tvojo, meni rajcajočo, spodnjo ustnico. V ozadju bi špilali Gossipi, ki bi se nadaljevali s poslušanjem obema dobro znanih prstov na španskih kitarah. Odprta okna bi koristila s svežino zraka šele proti jutru, ko bi že ležal na meni, napol pokrit z belo rjuho in s prsti drsečimi po mojih rokah in ramenih, medtem ko bi ti jaz božala po laseh in ti poljubljala čelo…

YouTube slika preogleda

Tako malo je potrebno, da si nekoga tako zelo želim? Ali pa ima to resno zvezo s tem, da “Ljubav je lepa dok se čeka”? “I have a feeeeelling!!!” Da ja??????

Mora biti poletje. Mora. Pomlad čisto preveč zrajca vse skup.

P.S.: Post se ne navezuje na avtorja naslovnega stavka. :)

P.S.S.: Te moje rumene boksarce so zakon. Pizda, mam hudo rit.

 • Share/Bookmark8 Odzivov do ““Ljubav je lepa dok se čeka””


 1. 1    name 14.05.2008 ob 18:39

  moia je tudi huda ..

 2. 2    Staša 14.05.2008 ob 20:52

  Saj vem, da to ne spada sem… v bistvu ne vem pod kateri post dat. Ampak, meni je moja mačka umrla. In sem jokala kot budala…. Sem vedela, dan je bil prepoln nekega čudnega pričakovanja dovrega in slabega….

 3. 3    name 15.05.2008 ob 22:18

  ..itak napises tak komentar d gre pod vsak post.

 4. 4 Blazz   Blazz 17.05.2008 ob 13:09

  Ej ti bi mogla kakšne ljubezenske zgodbe al nekaj podobnega pisat… jaz vedno čist not padem ko berem te tvoje opise … drugi odstavek je čisti zakon. :)

 5. 5 katja   katja 18.05.2008 ob 15:56

  pizda, maš hudo rit! :)

 6. 6    saso 20.05.2008 ob 06:28

  Ko sem se sprehajal po Venezueli sem se vedno spraševal kdo se ima v življenju lepše – barakarji z 2 m2 pločevine nad glavo, ali jaz, kateri si lahko privoščim vse materialne dobrine. Ko berem tebe /že dalj časa/ spoznavam, kolk sem se motil pri bistvu samega vprašanja.

 7. 7    alja 20.05.2008 ob 19:41

  evo priznam, ne morem si pomagat.pišeš tako hude poste da gate trga. na koncu vsakega me odbija od stola in v meni vpije tudi jaz, tudi jaz! resno ženskica. zadaneš bistvo. na žalost ne znam z besedami tako dobro kot ti. ampak sam tok da veš.. u rule :D .mater če te srečam v ortaklju-the drink is on me!!

 8. 8 irenca   irenca 28.05.2008 ob 09:06

  @name: pokažeš? ;)

  @staška: :*… :(

  @Blazz: ja, une žepne ljubezenske zgodbice alla Danielle Steel :D Al pa neee, še bolš – lah bi pisala tiste kratke porno zgodbice v raznorazni Vroči Kai-ih in podobno, najprej je nekaj kao ljubav, pol pa fuk muahahaha :D

  @teta Katica, a nije loša i tvoja, ljubav ;) (moja srbščina je res za umrt smešna)

  @Sašo: zardevam… hvala! Res lep kompliment. Shit. Denarja je lepo imet za položnice plačat, hrano v hladilniku za kosilo (za prijatelje) in da ti ni treba hoditi bos pozimi. S tem, da se mora človek zavedati, da imaš srečo, da tudi vse to sploh ima. Še bolj pa se mora zavedati, da je še večja sreča to, da sploh si. Da lahko vohaš, gledaš, se dotikaš, mljaskaš, slišiš. Čutiš. V srcu. Vem, da se sliši ful zlajdrano in osladno. Ampak sama dejansko tko funkcioniram. Ful opazujeme sebe, okolico in naravo. Pozorna sem, čutim ful in spoštujem ter cenim stvari. Zavedam se, da nič ni samoumevno, še več, da je vse privilegij. Da beseda hvala in prosim res nista brezvezni. Še manj brezvezen pa je nasmeh na obrazu in toplota vseh teh filingov, ki nič ne staneta, data pa ogromno – vsakega lahko okužis s tem, s sevanjem topline.

  Hvala za komplimente, me je res ganilo. Lep dan ti želim!

  I.

  @Alja: jooooj, zdej pa še bolj zardevam stara moja! :) Hvala! Dokler ne probaš zlivati sebe ven, ne boš vedla al znaš al ne.Če tako čutiš, potem že znaš. Meje tvojega sveta so meje tvojega jezika. Ortakelj it is! :lol: Si pogosto tam? Mogoče se poznamo, jst sem namreč že skorajda orto-doksen rezident… :)

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !