16
Mar
08

Cannot swallow ali o deficitu lojalnosti.

Moram se naučiti dokončno popucati stvari in jih karmično pustiti za seboj. Mislila sem, da znam, pa mi očitno še vedno ne gre najbolje od rok ta mirnost in hladnost ob dogodkih/osebah/pogovorih, ki si zaslužijo, ničesar drugega kot zadnjo brigo. Še vedno me zabolijo marsikateri spomini, še vedno me prešine marsikatera zlobna beseda ne umnih, ki hočejo biti v očeh množic več kot le-to, še vedno se spomnim vsake nelojalnosti, ki so mi jo moški na indirekten način izkazali. Okrog mene vrt pelina in kamnita bolečina.1 In me gane in me zaboli in me razbesni. In ne gre iz glave. Občutek bolečine pozabiš, vedno pravim ljudem, ki tako radi jamrajo. Krivice, izdaje, nelojalnosti in nehvaležnosti nikoli.

The devils are girls with Van Gogh’s missing ear You say what you want but filth is all that they hear I’ve got the jigger to make all you bigger Ladies und gentlemen So drop your piss room bait, and make sure you’re not late You tramps and lunatics It’s a trick that’s gonna make you click 2

Moram popucati preteklost, jo zliti v straniščno školjko in potegniti vodo. Dovolj galon sperme smo pogoltnili v zameno pa dobili produkte brezmejne človeške neumnosti, zlobe in brezsrčnosti.

Felatio (Izis/Oziris) v starem Egiptu

Čutim namreč, da sem v fazi urejanja lajfa. Ki je slučajno prišla vštric s spomladanskim čiščenjem in fino konstelacijo planetov. Na faksu postajam pridna in kot za stavo, a jebi ga res sem perfekcionistka, pobiram desetke3, s projekti, ki mi jih profesorji in naključni ljudje, ki vstopajo v moj lajf ponujajo, si počasi ustvarjam neko ime na nekih kao intelektualnih področjih (dostojanstva premorem namreč toliko, da me v prodajanju telesa ne boste videli :) ), nove ponudbe za službe se mi ponujajo skorajda na vsakem vogalu (to leto je res plodno), čistim zgodovino moških in se kot hudič česna izogibam novih zgodb (samo en človek je potreben, da ti priskuti vse kar je lepega in te zaklene v tvoj školjkast domek), spet športam, meditiram in se nasploh načrtno umirjam, skrbim zase in kolikor se le da za svoje zdravje (kljub temu, da smo ta teden spet parkrat veselo padali skupaj, bruhali in pljuvali žolč in kri), črno črnasti kavi, piru, Jim Beamu in dvem škatlicam marličev se seveda ne odpovem za nič na svetu (v lajfu pač moraš met stil ne? Deficit lojalnosti je že tako preveč prisoten.) ker bi pomenilo, da dajem svojo dušo na dražbo. Predvsem pa najpomembnejše (!!!) z mojim Soncem se v tem mesecu selim iz meni ljube in z veliko truda odkrite Zupe v strogi center moje ljubljene Ljubljane. Fino bi sicer bilo, če bi se lahko zmenili, da bi se vselili šele s 15. aprilom. To bi res bilo da best, saj imam trenutno še malček frko s par projektiči, pa tudi “selitveni servis” je treba organizirat in ga ljubko prositi za uslugo. Pa še vselitveni žurki bi sledil moj slavni oh-in-sploh-very-important rojstnodnevni žurčić! Sami žuri! Yay! :D

Vse kar bi še potrebovala je…khm, khm… “sproščanje hormonov” na zelo perverzne načine. Ampak ne gre. Morala je bistveno previsoka in plemenita. Tisti krasni dečki, ki me obdajajo in bi jih takoj peljala na en joy ride ter so sam-bog-ve-zakaj čisto slučajno še “zapaljeni” zame, pričakujejo od mene zjutraj še muckanje, zajtrk in še kak zmenek. Vem, da bi me radi peljali mami predstavit :P .Tega pa trenutno res ne morem nobenemu ponuditi. Oziroma mislim, da še dooooolgo ne bom bila sposobna. Edino kar mi je res škoda je to, da sem skorajda prepričana, da bi se pustila v drugačnih okoliščinah, kakšno leto nazaj naprimer, čisto zlahka očarati. Ker konec koncev imam zelo prefinjen okus za moške in ti ustrezajo vsem mojim kriterijem. Le srce se noče zaboga odpret. Glava se muza, stoično srce pa trdo kot kamen in kost. Ampak ajde, za sladkosti lahko tudi sama poskrbim. Zaenkrat.

Ta pomlad bo še mega. Čutim to. Karma namreč vedno odigra svojo fair-play vlogo.

YouTube slika preogleda

Vikend na primorskem človeka čisto izmuči. Prepleskala sem oba hodnika in se nažrla ko eno prase. Mami je namreč takoj opazila, da sem izgubila pet kilogramov, kar je v naši familji kriminal. Zato si je za misijo vikenda zadala, da me nafutra do onemoglosti in mi “pomaga” pridobiti pogrešano kilažo. VERJEMITE, pri moji mami nimaš izbire! Shoot me.


-------------------------
 1. Svetlana Makarovič: Pelin.((nazaj))
 2. Marilyn Manson: The Golden Age of Grotesque.((nazaj))
 3. sedmica in dve devetki iz prvega semestra mi kvarita letošnje povprečje :cool: ((nazaj))
 • Share/Bookmark12 Odzivov do “Cannot swallow ali o deficitu lojalnosti.”


 1. 1 Marija   Marija 16.03.2008 ob 23:24

  Neprestano požiranje je slabo, slabo. Zato je treba včas (khm… po moško?) sproducirat tisti noname zvok v grlu, ki ti ves sluz, smrkelj, spermo, sladkobo, strihnin porine nazaj v usta, da potem lahko pljuneš daleč in konkretno. Pljuvanje in prepucavanje je dobro. Pravzaprav nujno. Drgač ti začne slina s konička ustnic kapljat. :wink:

  p.s.: strogi center? opa, opa… aja, zdej kmal ne bo več potrebe po zaprtih kadilnicah. :mrgreen:

 2. 2 cyco   cyco 17.03.2008 ob 00:22

  šmrc… We’ll always have Che…

 3. 3 irena   irena 17.03.2008 ob 02:06

  strogi center, fensi … ampak sej ti itak pašeš v strogi center. :cool:

  sicer pa – pleskarji unite! :D

 4. 4 irenca   irenca 17.03.2008 ob 07:42

  @Marija, damn it. A se da tu normalno pljunt, tko kot pri zobarju, brez hrkanja?! (hrk in the sound :cool: ) Ma ja za flat smo še v pogajanjih, je pa res supa dupa lokacija. Ja vem, Cheja sem pustila na cedilu, pa lih kave in pire na bajto sem začela dobivat kot zvesta stranka :(

  @Lukec, Che imam kljub vsemu 10 minut stran, tako da don’t worry hunn. Sej živimo v Ljubljani, ne v fakin Parizu, kjer rabiš do centra, khm, malček več kot 10 min… Love you.

  @irena kaj pa nej bi to pomenilo?! :) Povej mojim begicam, adidaskam in majicam s kapucami, da so fensi. Zihr te bodo čist nč fensi steple. :lol:

  Glede pleskanja pa – čez dva dni pričakujem tvoj post o tem, kako ne čutiš več rok, prstov (na koncu moraš še vse s cunjo fejst opucat in fajn pritiskat), kako bolečina v hrbtu nima imena in kako se ti je vrat zaskoču. Čeprav dvomim, da boš bila sposobna jamrat. Mene tok boli, da nism niti tega sposobna. Enostavno ne da se mi. :lol:

 5. 5 bunny   bunny 17.03.2008 ob 08:11

  Ohyeahhhh…new kid in the town (Center)?Neighbour? Kul!

  Btw…styling v Centru je res poseben, samo poglej mene, ki premorem celo ene petke…ostalo pa so begice, majce s kapucami…skratka all that boys suppose to have ;)

 6. 6 irena   irena 17.03.2008 ob 12:02

  eeeej, irena ni nič ciljala na stajling! :D

  sam vseeno mislim, da pašeš v strogi center. pa ne zarad cot, ampak zarad energije. :cool:

 7. 7 irenca   irenca 17.03.2008 ob 14:11

  Oh, me stare duše! [un-drama-queen-smajlić] :lol:

  Bunny, čeprav jst ne bom bila ravno grajska gospodična kot ti, bom pa imela Francina bližje. Secesijo imamo pač radi. Ampak kljub vsemu – smo še v pogajanjih ;) Ampak priznej, ful se omara poveča če nosiš begice in “kapucinke” – vse stvari od dragega namreč postanejo zelooo uporabne :mrgreen:

 8. 8 bunny   bunny 17.03.2008 ob 14:32

  @Irenca…skuza, če sem falila temo ;) Namreč prebirala sem vse tvoje zadnje zapise in potem je rezultat ta, da napišem tisto, kar mi je ostalo nazadnje v spominu ;) Btw, ne bom dolgo Ms Grajska, ker smo tudi mi v fazi selitve. Res da traje že 2 leti, ampak nekaj mi pravi, da se bo letos res zgodilo… Moj dragi je ipak človek (in pol) in če si oblečem kaj njegovega, se kar samo sleče ;) Tok o uporabnosti ;)

 9. 9 irenca   irenca 18.03.2008 ob 00:20

  Se ne čudim, če je to edino kar ostane v spominu, v tej moji zmešnjavi gluposti nametanih na kup se to rado zgodi :P

  Begicam se reče begice z razlogom ;) Radi mamo tako, ki se samo slači… :mrgreen:

 10. 10 Blazz   Blazz 20.03.2008 ob 15:15

  Desetke, vselitveni in rojstno dnevni žuri, ponujanje služb… da ti ne bom še fovš ratu, ej! ;)

 11. 11 Blazz   Blazz 20.03.2008 ob 15:19

  Ops, “rojstno dnevni” je mišljeno “rojstnodnevni” :oops:

 12. 12 irenca   irenca 20.03.2008 ob 19:13

  Blazzek naš, uh boš vidu, Ljubljano (in s tem vse to povezano) boš še prehitro osvojil, glede desetk je pa tko če se za nekaj res fejst potrudiš, ma ni boga da ne boš nagrajen. Kar je dwobru pač nej slabu :D Službe (sej gre sam za neke tri nove ponudbe, o katerih še razmišljam ali bi sploh sprejela kakšno od njih al ne, zarad cajta in energije) in projekti (ok enega res fajnega bom sprejela, ker je res jebeno dober ;) ) so pa tko, sej boš sam vidu – če te zanimajo stvari, če na tem tudi delaš in če si v lajfu fair in spoštljiv, boš prej al slej na take ljudi nabasal okol sebe… In od tukaj gre dalje vse. What goes around comes around. Kar daš, to dobiš, that’s it. Vse to te še čaka, nč se sekirat, Ljubljana je zarad tega res zabavna! ;)

  Lapsus digitalis pa mislim, da vsi več kot obvladamo, se ni treba opravičevat ;)

  Na tvojega obljubljenega Jim Beama pa še čakam… ;) :D

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !