10
Mar
08

Eros/Tanathos

Bruham žolč, ogenj in tablete.1 Ljudem uspeva zdravje razfukavati brez kančka slabe vesti. Ne vem kako mi uspe pristati vedno znova v isti trgovini z lutkami in marionetami, pa čeprav jih ne rabim, ker se pač ne maram igrati z njimi. Nezanimive, puste, brezvezne so. Ne ločiš ene od druge. Nimajo srca in zatorej ti ga niti podarjajo ne nazaj, če se milostno igraš z njimi. Zato sem vedno imela raje fante. Še zdaj jih imam. Bore malo deklic mi dela družbo na kavah v primerjavi s fantki. Zategadelj v marcu odhajam. Nekam kjer je topleje, svetlejše, svobodnejše. Kjer se da dihati in kjer utripa srce. Kjer ni marionet in reklam, frustracij in copycatov. Torej gremo k najboljšem sosedu! :) Oh those beautiful boys! Pimps and queens and criminal queers…

Pero, a se spomniš tega? ;) 2

YouTube slika preogleda

Pogrešam, spoznavam, se prepuščam, pogrešam, sanjam, pogrešam, spoznavam, se prepuščam, pogrešam… All those beautiful boys!

Stiska me v prsih, vem da se nisem zmotila, ti si se. Ko te vidim, vem, da si se. Istočasno pa me mika tisto česar ne smem, pa še tisto kar lahko in imam na pladnju. V bistvu so trije pladnji (oh, me naughty, naughty girl) – na enem je jastog, na drugem dunajc, na tretjem pa jadranske sipe z jagodami. Za enega poznam vrednost, ne ljubi se mi pa počasi delat na nečem, ki te na koncu ne nasiti. Drugi vem, da bi me nasitil, mi je pa tako brezvezen, da bi se ga na sredini naveličala jest. Tretji pa je… hmmm… vem, da gre za krasno jed, ki so jo moja usta že okušala, point je pa v tem, da je 1.) treba prehodit milje in se fejst porezat, da prideš do tja, kjer jed strežejo pa še ni nujno, da jo boš dobil; 2.) trenutno je tko al tko nimajo na menuju in mi je zato nedosegljiva; 3.) Preveč košta. Vsega.

Kadilski poljub.

Verjetno bom raje ostala na sadju, zelenjavi in se s pravo hrano le igrala. Se delala otroško naivno, se delala, da ne opažam pogledov, da ne slišim besed, da imam možgane joškatih plavolasih starlet. Zapeljevala in se pustila zapeljevati, ne pa tudi zapeljati. Ne zaupam in ne verjamem nikomur več. Zavedam se svoje moči, ki lahko očara. Lahko pa tudi uničujoče in krvavo potepta. Neverjetna je moč, ki jo imaš, ko se razpucaš določenih stvari in se počutiš res dobro. Zato pa smo v odhajanju. Razpucat hočem vse, kar je v moji moči, že tako je preveč problemov, na katere nimam vpliva. Če bršljanu odvzameš drevo, bo drevo živelo dalje, bršljan pa bo umrl. Vedno sem rada sadila drevesa, parazitov nikoli nisem marala. Moč, ki ni ustvarjena s parazitstvom je tisto kar me definira. Škoda, ker ljudje to spoznajo, ko je prepozno. Tace stran, trupla.

Sonce v biku, luna v škorpijonu, ascendent v levu.

Don’t come closer. You can watch, but you can’t touch. Oh those beautiful boys! Shoot me.

Antony : Those, those beautiful boys Those, those beautiful boys

Cocorosie : Born illegitimately To a whore, most likely He became an orphan Oh what a lovely orphan he was Sent to the reformatory Ten years old, was his first glory Got caught stealing from a nun Now his love story had begun

Thirty years he spent wandering A devil’s child with dove wings He went to prison In every country he set foot in Oh how he loved prison How awfully lovely was prison

Antony : All those beautiful boys Pimps and queens and criminal queers All those beautiful boys Tattoos of ships and tattoos of tears

Cocorosie : His greatest love was executed The pure romance was undisputed Angelic hoodlums and holy ones Angelic hoodlums and holy ones

Antony : All those beautiful boys Pimps and queens and criminal queers All those beautiful boys Tattoos of ships and tattoos of tears

All those beautiful boys Pimps and queens and criminal queers All those beautiful boys Tattoos of ships and tattoos of tears

All those beautiful boys Beautiful boys… All those beautiful boys Beautiful boys…

Those beautiful boys…


-------------------------
 1. Danes sem spet bruhala ponoči zaradi migrenskega napada, še dobro, da sem “obvezno” morala na faks “komaj” opoldan. Živci me spet jebejo. Eseji in raziskovalne naloge se pišejo, mene pa glava boli ter želodec svinjsko peče in razjeda…((nazaj))
 2. Fina, fina, fina muzika. Česa vse se ne odkrije na netu… vse je usojeno. 1+1=2.((nazaj))
 • Share/Bookmark16 Odzivov do “Eros/Tanathos”


 1. 1 irena   irena 10.03.2008 ob 18:28

  oh, antony, my love …

  pridružujem se in podpiram postanek pri sadju in zelenjavi & the whole shebang. in btw – luštno napisano. in efektivno.

 2. 2 irenca   irenca 10.03.2008 ob 21:32

  fajna muzika ne? :cool:

  voče i povrče, mogoče še ribe sa povrčem… :mrgreen: Ostalo ne sodi na jedilnik trenutno. Je težko prebavljivo, ja, ja? Ja! Efekt pa ma verjetno samo na tiste, ki podobno vegetarijansko razmišljajo trenutno…ja? ;)

 3. 3    pokahontas 10.03.2008 ob 22:41

  samo ne postanita veganki :mrgreen: ;)

 4. 4 cyco   cyco 10.03.2008 ob 22:51

  Vso srečo in upam, da ne odjadraš predaleč…

 5. 5 katja   katja 10.03.2008 ob 22:54

  Je res vse usojeno? Je res….? In res – fina, fina muzika….

 6. 6 irenca   irenca 10.03.2008 ob 23:16

  @ne moremo bit vegani, ker se s pravo hrano spogledujemo. Flirtamo ko veliki! Na skrajno očitne načine :)

  @cyco: Srečo pri čem? Rojstni dan mam komaj čez en mesec! :P Ne, ne bom se opekla – sej pravim, da mi ni do jedi na žaru, bolj voče i povrče rula :P In ne bom odjadrala predaleč – ta naša zupa mi je čist preveč všeč in che bar je moj! Samo moj! Pošto že dobivam tja… :O

  @katja: hmmm, to debato bova mele po nekaj viskijih naslednjič ko se vidimo… :) Verjamem (pač gre zgolj za moje intimno doživljanje sveta in lajfa) da se vse zgodi s pravim razlogom. Da je matematika bog i batina univerzuma, da je 1+1 vedno 2 in da je vse vedno točno tako kot mora bit.

  Muzika je pa jebačka, čist. Sej zato pa začnimo hitro oddajo snemat, a veš kok fine muske bo?! :D

 7. 7 irena   irena 11.03.2008 ob 01:10

  jst bi pa z veseljem malo poprakticirala veganstvo … pa ne morem, sem preveč sladkosneda :P

 8. 8 irenca   irenca 11.03.2008 ob 13:42

  sej loh še zmer ješ sladkarije – samo brez jajc in mleka :mrgreen:

 9. 9    ShMN 11.03.2008 ob 13:49

  93/ Hmm, meso je res hitro pokvarljiva roba, pa še zagifta grdo. Tako o nenasitni (Dnar nazaj! Še lačna!) in dolgočasni hrani (Dnar nazaj! tega se ne da prežvečiti, ker ne morem bit budna in mam glavo skoz v krožniku!) nima smisla izgubljati misli. Po drugi strani, pa se je za vse kar je kaj vredno treba potruditi (pa kje je ta betula?), v glavnem potrpežljivo čakati (če ne date tega na jedilnik, mi dajte knjigo pritožb in ustrelite kuharja) in marsikdaj je na koncu račun takšen, da boli glava (ste znorel, tole pa sploh ni bilo užitno in prosim, ustrelite kelnerja, preveč računa!). Največkrat račun seka še potem, ko si vse prebavil in že sediš v drugi betuli, pri drugi hrani, zadnja cena pa še kar pobira davek. Po tretji strani pa mora obrok sesti ne le po okusu ampak predvsem po hranilni vrednosti. Ta se pa ponavadi pokaže šele, ko zadevo prežvečiš in prebaviš, pa še brez garancij je, da čez nekaj časa ne ugotoviš da gre za kancerogeno substanco. Hmm… Sadje in zelenjava je polna vitaminov in podobnih zadev ter odlična dieta za razpucavanje stvari. Torej: Sadi drevesa, preganjaj bršljan, uživaj na marčevskem soncu, zadihaj in reži vrvice na marionetah (tako padejo same stran in se zapletejo v lastne vrvice) in počakaj, da te mine presna hrana. Kaj pa veš, mogoče zaviješ v kakšno novo betulo in tam odkriješ novo jed, ki je še ne poznaš in ta sploh ne ve da čaka ravno tebe.

  Lepo pišeš, muzika je goodie:)

  Mimogrede, 1+1 je sicer res 2. Ampak 2 je tudi 0. (http://lilytears.com/spirituality/thelema/qabalah/universeequation/.)

  93/93

 10. 10 zorman   zorman 11.03.2008 ob 20:12

  Kila rispekta za link do mojega najljubšega homo pujska na svetu.

 11. 11 katja   katja 12.03.2008 ob 02:19

  bejb, sam da gre godlerjev šov enkrat čez…da zadiham malo…vajina oddaja bo pa mega!!!!komi čakam;)

 12. 12 irenca   irenca 12.03.2008 ob 10:20

  @ShMN: … ;) nove jedi in nove betule ne obstajajo in nočem, da obstajajo še nekaj časa…

  @zorman: ???

  @bomo že, tko ko je reku jani, pri vas gre vse eno sekundo počasneje ko drugje :D jst ne vem, če bo oddaja mega, vem pa, da bo muska, fina, fina, fina… Z Lukcom nama gre dobro pri izboru za oblizavat prste… ;)

 13. 13 zorman   zorman 12.03.2008 ob 11:34

  Eh, nič misterioznega, le na hitro izraženo navdušenje nad dekličem, ki objavi link do enega daleč najbolj ljubih mi muzikantov. Homopujsek je tak, ljubkovalno rečeno, anthony je unikat v vseh pogledih.

 14. 14 irenca   irenca 12.03.2008 ob 14:15

  ja sori, jst mam mačka in tok alkohola v krvi, da mi tudi najbolj očitne stvari niso jasne… ;)

 15. 15    Ninocka 13.03.2008 ob 18:43

  made my eyes full of tears, again… dont know why but u just did… maybe is some type of perfection i use to know.

 16. 16    irenca 13.03.2008 ob 18:57

  My beloved.

  Oh! Kok sem grozen, grozen, grozen človek! Da te solze hitro spremenimo v solze smeha, kliknite senorita na desni strani pod kategorijo “Catering” povezavo, ki nosi ime “I has! I has Catz! I has lolcatz!”

  Da Sonce ne bo pozabilo sijati tam na severozahodu in da se boš spomnila na vsa valjanja in jokanja in stokanja od smeha, ki smo jih v šiški in kosezah preživljale – vsa dolgaaaa poletja in še daljše zime… Te ljubim.

  I has luv Nina! Meow to you!

  :*

  Aja, drugo leto spizdim nekam za kakšno leto, tako da mi povej kje se boš nahajala, da te dohitim in ti izza hrbta pokrijem z dlanmi oči.

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !