04
Mar
08

Otročka imamo pri nas doma!!! Yay!!!

It’s a boy, it’s a boy!!!!! My beloved son…

I can has cheez burger wit baby!!!

Ampak, točn to. Čist je brezvezen, nimaš kaj delat z njim. Vse kar mu daš v roke je itak zanj pretežko, tko da poleg plenic in medvedka ne more imeti pri sebi niti enga ključa, igra se sam s svojimi prsti. V prostem času počne isto. Cel čas me zasleduje, (nobenih achievementsov nima, še nekaj let se ne bo mogu učit ničesar, pesmi ne bo mogu pisat do svoje adolescence, prijateljev tudi še nima, fotr tudi še ni šel delat testa očetovstva. Čeprou bo fotr tako ali tako umrl kmalu. Baje. Tko se po mestu govori.

Aja, ime! Ime še izbiram, glede na to da sva s tamalim zavedna (jst sem, on še bo, verjamem v to) Parižana in da ima torej zaenkrat še moj priimek (fotr iz Dubrovnika ga še ni potrdil, remember?), se najbolj nagibam k dvem imenom, ki bi mi tudi sicer v izbor imen, ki ga imam na voljo, fuuuuul potegnili (pa lepo in čisto melodično se s priimkom zlivata!) in sicer:

Beau al pa Basil.

Fotr ma pogojno pravico do veta.

Čist sem momsy. Res, res, res, sem ful vesela…

  • Share/Bookmark2 Odzivov do “Otročka imamo pri nas doma!!! Yay!!!”


  1. 1    Morska 4.03.2008 ob 12:11

    Hehe, sej to, da se igra s svojimi prsti, je kvečjemu pozitivno, ker ti ni treba ničesar nabavljat. To ne bo trajalo dolgo, zato je vredno :) V njegovi glavi pa že nastajajo “svojevrstne” pesmi..sicer so bolj neki osnutki, a kasneje bo to vplivalo na to, kaj bo iz njih naredil. :)

  2. 2 irenca   irenca 4.03.2008 ob 15:29

    Enga medvedka, ki sva mu dala ime Boo sem kupla, to je pa tudi to. Ja sej ne more ničesar imet pri sebi! Ključ od bajte in medvedka in to je to! Grozna je ta mularija. Hm dejansko ne vpliva nič na nastanek pesmi do nejgovega 12 leta. 4 leta se loh uči, pri 16 pa lahko že sam začne pesmi pisat in kariero ustvarjat s svojim bandom. Mislim, sej bi ga dala v svojga, sam a veš šmrkavci škodijo imidžu prave rock zvezde plus nepotizem pa to… :D

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !