04
Mar
08

Kako sva se spoznala… Tako in biblijsko.

V wc-ju. V wc-ju sva pristala.

Prišel je do šanka, ko sem naročala drink zase in za dva dobra prijatelja. Čakam, čakam. “Ne, ne!!! Prosim, a lahko kozarce tut?! Pir pijem razen polet na asfaltu pred blokom vedno s kozarca! Da best, stari!” Posmeje se mi. “Čist brezvezna tanova embalaža,” “Čist!” se posmejem nazaj, v glumljenju zabavljaške cirkuške opice.

Vse debate potekajo pro et contra okrog Drnovška, okrog Kosova, okrog Residentsov in Claypoola, okrog tega kdo je gej in kdo izmed heterov si bo te šele priznal, okrog gledališča, okrog luzerskih samooklicanih estradnikov, ki jih dežela itak skorajda ne premore, okrog blogov in kdo je out ter kdo ni, kdo dobr piše, kdo je pa sam brezvezna mularija, ki se ne ukvarja z ničemer in ne obvlada ničesar ter zatorej nima ničesar za povedati. Standardne debate. Po treh pirih debate ofkors zaidejo na prepovedano območje. Ljubezen. Fuk. Ljubezen. Fuk. Iskrenost nikoli ni tiha. Ko rečem s povzdignjenim glasom, da sori, fuk ni dober če ni kreativnosti in tiste prave strasti, ki žge, čutim na sebi pogled s sosednje mize. Nehote se obrnem. S pirom v roki, naslonjenim na v zajeban nasmešek privihane jaggerske ustnice in s pogledom izpod čela, gleda proti meni in se v presledkih reži, očitno sledeč debati za našo mizo. Spijem požirek pira, skomignem z rameni in seveda po primorsko to tudi z rokami nakažem češ “A jebi ga, takle mamo!” ter se mu nasmehnem in si chain-smokersko prižgem nov čik. Kdo je s kom, kaj je dober fuk, kako se orgazme doživlja, kdaj se jih hlini, kdaj se jih ne, kdaj se pofukaš sredi avtoceste, kdaj misijonarc tudi lih tko pali. Kako je fuk slab, če ljubezen pojenja, in kako ljubezen pojenja, če je fuk slab. Če ni drivea.

Tretji pir me je kljub strastni debati z odličnima sogovorcema (eden od njiju je uspešen mamin sinek, drugi pa razvratni razbojnik, oba moška ofkors) pognal na wc, da se osvežim. Pritisnem na tipko, ki odpre pomična vrata, natakarju naročim novo rundo in skočim po stopnicah do wc-ja. Ko preverjam, če so vrata zaklenjena in klikam po stikalu iščoč luč, se oglasi za mano smejoč “A avtocesta al kaj?” Obrnem se. On. S karizmo, ki se jo zavoha skozi deset sten, z inteligentnim, sarkastičnim nasmeškom, ki bi zaradi mene lahko bil tudi butast kot 1001 noč. Obrnem se, malce zardim, pogledam v tla in začnem brundati nekaj v stilu kaj ima on sploh za prisluškovati. Pogledam končno gor, v oči, ki se še vedno sarkastično ter vedno bolj perverzno smehljajo. V isti sekundi se zaprejo in sunkovito premaknejo proti meni. Na hitro odpreva vrata z rokami, ki motovilijo okrog iščoč kljuko in ključ, ki bi naju skril. Z ustnicami se zagrebe v moj vrat. Moj pulover s kapuco, kar naenkrat leži malce naprej od umivalnika. Zobe čutim na vratu, na prsih, pod odmaknjenim športnim modrčkom, ki je danes čakal na moj dejmo-se-zbildat tek. Z rokami mu grem pod majico in mu z nohti delam brazde po hrbtu. Jeziki se prepletajo. Roke pomaknem proti popku in dalje, kjer trebuh izgubi svoje spodobno ime ter mu odpnem gumb in zadrgo na hlačah ter mu jih sunkovito potegnem do sredine čvrstih stegen. Istočasno premakne on svoje roke izpod mojih snoopy hlačk in odpne zadrgo, prime me za rit in me posadi na umivalnik. Nisem pogledala dol, imela sem po dolgem času res s strastjo priprte oči, ko se vidi le malček beločnic. Niti mi ni bilo treba, moj globoooook izdih je nadomestil pogled. Niti fobije niso uspele preprečiti te pofukane strasti, ne to, da se bo umivalnik zrušil, ne to, da bom dobila poleg njegovih nohtov koščke ogledala v hrbet, niti on ni skrbel, kot ponavadi moji jebači počnejo, da bi naju kdo zasačil.

Končala sva skoraj skupaj. Brez hlinjena, brez balasta, brez obveznosti. Hotel mi je povedati svoje ime, vsaj mislim da, pa sem mu položila kazalec na fukiš ustnice in mu rekla, da ne rabi tega delat. Da ne rabim ničesar vedet o njemu, ne rabim ničesar od njega, on pa tudi ne od mene. Jutrišnjega dne ni bilo. Uro zatem, ko dobesedno sfukana ležim v postelji, ga še vedno ni. You are there and I’m here, that’s it. Ne želim, nočem, ne rabim. Ne rabiš.

Čeprav vem, da bo vztrajal. Da me bo iskal. To vsi moji počnejo. Po takih večerih…

Avatar in čik v gobcu. Verjemi, da se ne rabiš trudit z mano.

 • Share/Bookmark10 Odzivov do “Kako sva se spoznala… Tako in biblijsko.”


 1. 1 katja   katja 4.03.2008 ob 01:24

  bejbi, kaj pa kondom? :)

  moram. hhe.

  drgač pa…njamiiii:)

 2. 2    BGH 4.03.2008 ob 04:23

  To sm jst enkrat probu, pred leti, pa sm samar dobu. Mislm … ne od tebe o.O ampak tko … :D

 3. 3 irenca   irenca 4.03.2008 ob 05:37

  @Katja: Uporabljamo Nike kondome: Just do it. :P

  @BGh: jah, sej. Mislm…od mene bi ga verjetn tud zihr, tak da ni to najbl zdravo, če bi rad doživel vnuke :D

 4. 4    pokahontas 4.03.2008 ob 10:20

  opa bato :D

  sej ne da prvič, ko zopet vstopim na ta skret vaju bom mela na očeh :lol:

 5. 5 irenca   irenca 4.03.2008 ob 11:43

  Uuuuf miška! Pss, pss, to ni to, tisto je bolj adijo rio mare že, veš… :roll: :neutral: [to-je-uni-smejčko-ki-zaklepa-usta-ker-je-bolje-da-utihne]

 6. 6    pokahontas 4.03.2008 ob 11:56

  sej ne da te ne kapčim :)

  a to je potem le refleksija na dogodek, ki se je zgodil dolgo tega nazaj, al sem falila lokacijo :lol:

  (vzemi kot retorično vprašanje ;) )

 7. 7    Morska 4.03.2008 ob 12:15

  Upam, da sta umivalnik vsaj mal razmajala, da bo kmalu dol padel. A snoopy kondomov ni, da bi se prilegel h hlačkam? :) Sicer pa… lepo vroče opisano…

 8. 8    nimfa 4.03.2008 ob 12:17

  Mhm…mhm. In…mhm…

 9. 9 zloba   zloba 4.03.2008 ob 12:26

  *Je čisto tiho … samo malo bolj hitro diha … *

 10. 10 irenca   irenca 4.03.2008 ob 12:28

  Dijoporko, lej no, same fajne babe ste se istočasno tukej zbrale! :D Kaj naj rečem -you are all one-track-minded… :D

  @Pokica :lol:

  @morska: Hmmm…snoopy kondomi, nisem še naletela na njih… a misliš, da so z okusom une modre poslinjene in usrane odejice Linusa? :lol:

  @nimfa $ zloba: roke na mizo! :lol:

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !