29
Feb
08

Tistim, ki so lost somewhere in Kazahstan…

Jebeš CV, če pa nimaš tistega kar je res vredno.

Sklep dneva: Moje šmrkavce v Che majicah bom povabila na en vikend na morju, da se ga napijemo skupaj in zapohamo, pa mord še kej drugega. Z musko naglas. V iskanju Pink Floyd majic, s sloganom “Tito je (bil) car!”, z ljubeznijo do umetnosti, znanosti, kulture. Z ljubeznijo do hrane, do lupčkanja, do ciljev. Pa četudi mi spet moje tamale upalijo lušne, temnopolte dečke, ki jih izvlečejo v najbližjo grmovje, v sosednjem pa se valja tamali s še mlajšo estonsko bejbo, ki je model, drugi dve tamali pa medtem odkrivajo čare Heinekena, “ta velka” kemičarka pa ma hard core filozofske debate. Sam da se majo in mamo fino. Jebeš ostalo.

To so tisti občutki, tista priznanja, tiste potrditve, ki jih zamenjam za vsak kurčev CV, za vsako diplomo, za vsako desetko na faksu. Kadarkoli.

Rada vas imam. Pogrešam vas. Moji miceni carčki.

Kako vam že nardim jst? Aja…:

Muaaaaaaa!!! *** [lupčke delim vsem naokrog]


29.2. (ob 16:30): Disclaimer – čeprav sem si že obljubila ampak zdej pa res, ne bom več pisala pijana postov.

 • Share/Bookmark2 Odzivov do “Tistim, ki so lost somewhere in Kazahstan…”


 1. 1    ta velika (bio)kemičarka s Pink Floyd majco :) 29.02.2008 ob 18:47

  hehe, zanimivo naključje da trofnem lih tak post na tvojem blogu :) lepo da misliš še kej na nas, tudi če sam ko si pijana :P No, tud če ne bo prow morje, kšna pijačka bi pa loh padla po dolgem cajtu! in bodi pridna še naprej :)

 2. 2 irenca   irenca 3.03.2008 ob 07:30

  :lol: Ne me jebat… Upam, da si v najlepšem redu, da si zdrava, da lubejzn laufa, glede šole me ne skrbi zate. Ves drug balast mi je nepomemben.

  Veto dajem na morje. Seveda pa so zato potrebne priprave (pa sej veste kako gredo le-te pri meni :) ), tako da so pijačke “a must” :)

  In ne to ni naključje… Positive vibrations prikličejo marsikaj… ;) :)

  Mislim na vas ful.

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !