18
Jan
08

Being a Pussycat ali vsi mačji aspekti petkovanja

Današnji dan1 je potekal v znamenju motnih in še bolj navzgor zavihanih mačjih oči, labilne hoje, litrov cedevite, bolečih meč in jošk, lekadolov, čustvene labilnosti, napihnjenega trebuha in konstantnega občutka slabosti, retardiranih izjav in nesposobnosti artikulacije, kislih kumaric in marcipana2, fukotožnosti oziroma THE libida in posrane (dobesedno) kuhinje ter uničenih svinčnikov, barv in še nekaj drugih stvari, ki jih je zaznamoval moj pes tekom svojega nočnega protesta, v jezi in užaljenosti, ker grem jst ven, on pa ne. Seveda bi razen slednjega, bilo veliko bolje, če ne bi pila laškega in ga poplaknila z milijontimi dvojnimi Jim Beami. V novem letu ne bom več mešala pijač.

Ampak se ne počutim samo zaradi tega mačje. Pretty much enake misli si delim z mačkonom s fotke. Yes, I have butterflies in my stomach. Again. And again and again…

Ah, shit, dragi moj...

Hkrati bi predla, se z dvignjeno ritjo šulila okrog svojega lastnika in se pustila božati. Ja, pest si tlačim v usta in zamolklo tulim, ker me bo razneslo od hormonov. Yes I am horny. (Ali bondovsko) Very Horny. Perverzije, ki se trenutno odvijajo v vseh scenarijih v moji glavi, zvenijo tako resnično in umazano, da lahko zlahka rečem “Anais šta? Anais čega?”…

Če pa ne smem tistega, ki bi ga jst 24/7 zlorabljala.

In nenazadnje, včeraj sem hengala in popivala s takimi beyond osupljivimi težkokategornimi in cukrastimi mački in mačkami, da bilo resnično čudno, če se danes rezultati večera ne bi održali tako mačje. In mačkasto. Make me meow!3

Še song za lahko noč: The Walkabouts in komad The light will stay on. Mačja, pardon mačkasta, poteza večera pa je, da sem samo komad pripopala gor in nič napisala ne o izvajalcu ne o komadu, ker enostavno nisem sposobna. Bom ob prvi priložnosti. Lahko noč.

YouTube slika preogleda

Mijau!


-------------------------
 1. Ponedeljkovanja in petkovanja TM. SE opravičujem((nazaj))
 2. Do not ask. Seriously.((nazaj))
 3. The Residents: Make me Moo.((nazaj))
 • Share/Bookmark6 Odzivov do “Being a Pussycat ali vsi mačji aspekti petkovanja”


 1. 1    katja 18.01.2008 ob 23:56

  pjanci.

  js sm se pa domov odvlekla…;)

  sobota naj bo, a? če ne treskne tristo svetlobnih…pa če črna mačka ne prečka…pfuj, pfuj…hitr pljunt čez ramo…

  ;) :)

 2. 2 irenca   irenca 19.01.2008 ob 06:44

  Ha, jst se pa sploh ne spomnm, kako sem pršla domov. Đizs. :/ Gre mi na slabše.

  Srce, jst sm mal zajebala in ta vikend (danes) delam in je bl malo verjetnosti, da mi bo zneslo it še ven. Pliiiiiis reci, da maš v petek (25.januar) cajt zvečer!!! Ker imamo naslednji vikend namen s samimi kulskimi in fajnimi ljudmi spraznit svetovne zaloge viskija. Sej ti bom poslala še enkrat v teh dneh mejl ;)

  Aja pa obriši se po hrbtu. Slina ti teče dol. :D :D :D

 3. 3    katja 19.01.2008 ob 12:24

  hej, bejb…sej js sm naslednji vikend misla ;) ..po moje da smo zmenjeni..si zamemoriziram…sam majkemi, men viski nekak ne teče…se bom pa potrudla;)

  Ups, pa res…joj, kuk se slinim;) ;)

 4. 4 šuši   šuši 19.01.2008 ob 12:43

  alkoholik mali :D bobo je prav fajn pocnu ja :lol:

  te pa danes čisto razumem, samo da pri fotru ni cedevite :( je pa fajn, če ti nekdo streže spredaj in zadaj :D

  sorry, da sem mogla sred stavka it.

 5. 5    Ninocka 21.01.2008 ob 20:27

  a se ti je ze zloadal make me moo

 6. 6 irenca   irenca 24.01.2008 ob 12:36

  neeee…ni se mi! Mi ga je pa po mailu poslal en bralec bloga (ni bloger), kar se mi je zdelo res res sweet, a ni no? :blush:

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !