16
Dec
07

Da še jaz pristavim svoj piskrček… BložiĆ!

Uh… Nekateri po skoraj četrt stoletja teptanja Zemljice, še vedno ne štekamo, da furanje Sex, Drugs & Rock’n'Roll way of life ni najbolj zdrava zadeva, ampak oslu kot sem jaz to dopovedovati – nonsense. Tako da sem do tega trenutka spala natanko eno uro, ker smo pač šli zelo pozno…khm…spat. Ob dveh pa na RTV. Jupi jej! Shoot me.

Sej sploh ne vem kje naj začnem! :) Včeraj sem spoznala kar nekaj res kul ljudi, določeni so me fuuuuul pozitivno presenetili, določeni mi pač grejo še vedno (ali celo še bolj) na Q, kot jim pač to uspeva že nekaj časa, z določenimi, ki sem jih sicer na videz že poznala iz prejšnih blog-hecov/resov/orola parteeja/…/ sem se mal bolj spoznala in so mi res da best, z večino pa na žalost nisem utegnila niti spregovoriti, sem jim pa podarjala take sramežljive nasmehe :) (ne vem kaj me prime enkrat na vsake kvatre, da se obnašam ko en otročiček mali in mi je kar cel čas nerodno. Budala.) ;)

Na oder spuščenega boga, ki določa usode igralcev, ki so svojo improligo nerešljivo zabluzili bi najraje odpeljala za vedno k sebi domov, ker mi je tako jebeno kul. Sej se mi je zdel že prej simpatičen in ves najs, ampak tip je hudo razgledan, brihten, uporablja svoje možgane, z dobrim smislom za humor, samosvoj, iskren in ciničen. Razen tega, da sva bila edina, ki nama (it must be alco) je bogvezakaj pasalo vsake toliko časa hoditi ven kadit, sva predebatirala od zgodovine filmov, muske, mode, pop kulture nasploh do zgodovine in estetike in več kot uspešno zastopala na Bložiću kritične in cinične barve. Skurcala sva vse, se zgražala nad neokusnostjo in nerazgledanostjo vrstnikov, ki vedo o vsaki stvari natanko en stavek (če stvar sploh že poznajo!). V glavnem, love ya! Cifra mora past in prekmurska stojnica tut! ;)

Sex, Drugs & Rock'n'Roll

Drugi dve presenečenji sta bili Ajrin in Ajrin. Irenko Sirenko je poleg tega, da je včeraj bila daleč najbolj stajliš bejba, dejansko za znort simpatična, totalno skulirana bejba in brains&looks v paketu. Ma ni je stvari, v kateri se ne bi včeraj strinjale glede okusa, pa nej bo to muska, bootsi, parfumi, filmi, name it! She’s a really charming MoFo! :D Ta druga Irenca, tamala od poglavarja Powhatanov, je pa itak utelešenje cukra, kljub temu, da mi je bla na momente že malo spooky, ker ve o meni več kot vem sama (v enem momentu tko navrže kdaj točno drug teden dobim nove superge – I mean, wtf?! :D ) in je resnično ekspert za vse blogerje. Vsi tisti, ki malo po malem glumite, verjemte, da pred njo to ne bi bilo možno. Bejba je živa enciklopedija slovenskega bloga. In kjutiš je v božju mater. Bejbiki, kuhan vinček drug teden, all righty? ;)

Nimfi je itak na vsaki žurki glavna muza in me vsakič bolj očara. She is just pure perfection, kaj nej rečem. Takih ne delajo več. Res ne.

S Hadom, ki je med drugim ugotovil, da imam seksi glas in da bi lahko pela (zmagovalna izjava večera :D ) sva ful fukiš pozirala in se za brezveze fotkala :) Stari, kje so zdej te fotke, a? :D Dej pošlji plis, a boš? ;) V nekem trentuku mi je postalo dejansko fajn oziroma vseeno ali me kdo poškljoca ali ne, kar je spretno ugotvila tudi Ajrin s katero sem morala vsaj desetkrat pozirati, ker je baje oh in sploh da best, če je na fotki Double Ajrin! :D Norec babji! :D

Peting seks je da best dečko, ki mi je včeraj ponudil job, da bi pisala članke o moško-ženskih odnosih (Oh yeah, I am flipping Carrie Bradshaw expert! :D ). Ej ful mi je žal, za moje dolgovezenje in pametnjačenje, če bi me ulovil kako urco prej še ne bi bila tako fertik kot sem bila takrat. Ajooooj, prav nerodno mi je res. Res si kulish! ;) Sva na vezi. ;)

Končno sem spoznala hišno specialiteto oziroma mojo povezavo, za katerega si očitno pri Knorru mislijo, da je faking Jamie Oliver, Kobrowskyga. Definitivno daleč najboljša obrazna mimika in izrazi na frisu od vseh prisotnih. Car! :D

Denis (zame nisi več človek :D ) je bil tako prekleto seksi v tisti oblekici, da mi je dobesedno padla čeljust dol in sem ga enih pet minut samo braindead buljila. Na Davida in njegovo seksapilnost smo itak že navajeni. Sajkič, my luv in Ludve sta itak že skoraj pregovorno za s kruhom pomazat zaradi svoje naughty, naughty drže :D Insomniac, s katerim sem se baje že zadnjič na B-parteeju spoznala (ko je po enih sedmih dvojnih Jim Beamih itak bila že megla v moji buči :) ) je tut kjutiš za znort. I would do you all. Several times. :D Evo fantje, egotripajte malo! :D Aja btw, kje so cifre zdej, damn it?! :D

Rokovala sem se z najbolj prikupnim parčkom daleč naokoli, s sweet Bubo Švabe, z Nino, z zmešano (v dobrem smislu valda) AndyBaby, katere ime (ej, oprosti res!) sem žal spustila z glave, spoznala Radota, dr. Philomeno (alenka ne? ;) ), se nekaj pizdila (ne vem več zakaj) s chefom, se po parih kozarcih parkrat ponesreči zabila v legendico Katjo, ki je tudi bila v rožicah, nekaj časa se mi je še celo dalo poslušati debato med konkretno nažganima Mojotom in Simono, se kot ponavadi prou po primorsko “izljubila” in poštemala z že nekaj dni nažganim Teootom ter v stanju “rum za pogum” (glede česar sva si z Davidom spet enaka, ne njoko? :D ) šla talat komplimente Zlobi, ki me je samo debelo gledala, za kar mi je še zdaj nerodno.

Utrinki večera:

 • To je namenjeno dejansko čisto vsem (razen Denisu in Mašinci, pa mogoče še komu, do katerega sem zdej krivična): Pizda folk ste ene proklete pičkice!

Glede na to, da se je Denis The Man fejst potrudil, zrihtal in se vse zmenil, da so kratek koncert meli jebeno hudi muzičarji in brezkompromisno slovenska glasbena crème de la crème in glede na to, da so si ti ljudje vzeli čas, pripeljali vso opremo, naštimali stvari, etc., se mi je zdelo tako zelo grdo, debilno, nevljudno in arogantno, da niste mogli vsaj za tistih fakin pet komadov utihniti ali se vsaj bolj potihoma pogovarjati, kot bi se pri takih nastopih spodobilo ali pa pokazati vsaj malo zainteresiranosti, če vas že taka glasba zanima. Obe zlatki Ana in Azra, sta rekli, da se tako bedno, nezaželjeno in debilno še nista počutili na odru kot sta se včeraj. Dečkoma verjetno tudi ni bilo vseeno, ampak vseeno jima je bilo zihr lažje kot dekletoma. Mislim, za tistih pet komadov bi pa lahko počakali malo in prekinili debato o tem kdo je kaj napisal al boli me Q kaj, saj se loh te stavri pogovarjate še cel večer. Če se ne znate obnašati, ne vem zakaj ste bili potem sploh za, da pride kdorkoli kaj odšpilat.

 • Izgubila sem svoj temno rjavi Armanijev šal iz kašmirja in najbolj čistega, takega grobega satena z nekimi rožami, ki so se ob svetlobi bronasto bleščale. Če ga je kdo našel mu bom bila neznansko hvaležna, če mi ga vrne! Res mi ful pomeni. Oziroma mi je pomenil. Pizda.

 • IrenaSirena, Mašinca in še ne vem kdo vse so mi v navalu navdušenja po stotih komplimentih (njokoti :) ) prijavili, da sem “uradno proglašena za najboljše oblečeno.” In mi potem, valda to še na kartico napisali, da mi je bilo še bolj nerodno, ker so vsi pol to brali in me še cel večer komentirali in me pripravili do konstantnega zardevanja. Mone! :D

 • Naš Lon Don nam je ful manjkal na žuru.

 • Žal mi je, da nisem spoznala supa dupa Blazza. Blazzka. Blazzkoza. Blazzicka. Blazzko Blazza. :(

 • Ko sem že prišla do tega, da sem si potiho priznala, da sem se malo zatrapala, me je minilo. Nočem niti razmišljati več o tem. O ne, ne, ne, tako ni šans, da dam komu piece of my heart, da to kar ni res.

 • Sej ni res, pa je. :D Najsrečnejši dan v zadnjih dobrih štirih mesecih – Kadila sem in dejansko danes nimam gripe ali bronhitisa! Jupi jej!

 • Včeraj je bilo tudi precej gravžarije prisotne, ampak je ne mislim komentirati. Itak ste vi izpadli glupo al pa kokošje, ne jaz. Torej, not my business. Je bilo pa zanimivo opazovati ljudi, ki so te stvari opazovali in vrteli oči in se samo spogledovali.

 • Ana je pela fakin fantastično, ampak uno kriljenje z rokami je bilo pa na-ah bejbi. She sings like Annie Lennox, but on stage does not look so good. Ampak kljub vsemu je še vedno Azra no. 1. Cannot beat her. Tko, like never. In Slaven oziroma bolje poznan kot Mr. Mojo je tudi še vedno brezkompromisno no. 1. Sam pač zvesta sem svojim. ;)

 • Medtem se je pa DJ čisto zaljubil vame in če niste opazili je bil vsak drugi komad od enih dalje moja izbira. Na koncu je že tip pogruntal, po kakšem vzorcu gre moj okus pri vsakem žanru in samo zavrtel komad in mi čez cel muzej mahal, če štima! :D Res, čisti srček, za ga užent. Mislim, da je on pokasiral včeraj od mene največ lupčkov, ker me je cel čas čisto mehko delal in mi pihal na dušo z mojo omiljeno musko. :D

 • Ko je bilo vsega konec v Etnografskem in je bil že skoraj dan, smo šli še s čisto zadnjimi borci v Channel Zero na Metelkovo, kjer sem srečala svojega kot kanto prbitega bivšega, ki ga nisem videla že sto let. Tip je bil tako počen, da se je zvrnil podolgem in počez z vso svojo težo dirita na mojo nogo, da sem videla zvezde od gromozanske bolečine in se kar sesedla. Počasi je potem bolečina popuščala ampak šepala sem pa vseeno. In sam tko, šepam še zmeri, stopalo imam otečeno in sumim, da mi je katera od tamalih koščic počila, ker še zmer boli ko kurba in ne morem ne vem kako premikati noge. Že tisočkrat sem ti jebala vse po spisku imbecil ampak zdej pa jebemtimater, naslednjič ko te vidim ti fuknem polno pločevinko pira v glavo. Matrdatijebem, da boš zobe iskal po tleh. Fakin idiot.

 • Ugotovila sem, da sem se popolnoma zaprla v svojo školjkico in ne more več noben iz mene izvlečt česarkoli osebnega. Zakaj bi dajala bisere govnu?

 • Ne štekam tega, da nisem imela nobenega mačka, da sem bila sposobna praktično brez spanja iti dirita na šiht. Telo sicer čutim, da tega tempa (v 4 dneh sem spala namreč 7 ur vsega skupaj in pojedla…hmmm…kaj že?) ne bo dolgo več zdržalo, ampak my mind is clear. Kakšen žur pa je to, če nimaš zjutraj mačka in nisi zjeban?! :)

 • Na Metelkovi so se name prilimali neki tipi (mislim niso bli skupaj), ki so bili tako prekleto butasti in niso za boga štekali da, no go hunnies. Dosadni so bili v pičko materino. In seveda, eden izmed njih je bil seveda kdo drug kot “Knežji Laibachovec”, moj večletni oboževalec, ki je eden izmed razlogov zakaj se izogibam Metelkove, saj visi po cele dneve tam in mi vedno znova izpoveduje ljubezen in se trudi, da bi me očaral. In ne razume besede NE.

 • Mojega najljubšega, enega in edinega fanta, Jim Beama, kateremu sem pustila svoje srce in sem mu vedno zvesta, sem bila po drugi rundi prisiljena prevarati z Jackom. Ki je btw za 50% dražji kot v mojem Ortu. A ste normalni ljudje?!

 • Alkohola nesem več kot večina prisotnih moških. Shame on you. In to viskija. In bejba ki je za dober žakelj cementa težka. In na pražen želodec. C,c,c,c,c… :P

 • Kaj je bilo pa s temi kelnarcami?! A to moraš narest doktorat, bit v MENSI in imet vsaj 170 IQja, da kelnariš tam al kaj?! Ker tem ženskam pa res čisto čisto nič ni bilo jasno in kaj tako počasnega in butastega že dolgo nisem videla za šankom. Sploh pa, če si navajen, da te cel čas razvajajo samo tvoji Orto hudi kelnarji.

Torej kdaj bo naslednji žur? :D Res, moramo malo več hengat no! :D

…IN… In Jim Beam we trust. …WE TRUST. :D

 • Share/Bookmark29 Odzivov do “Da še jaz pristavim svoj piskrček… BložiĆ!”


 1. 1 šuši   šuši 16.12.2007 ob 18:12

  ne mi alkohola kazat, packa :P btw, jaz sem tudi bila tam in videla tvojega bivšega…ja…no comment.

 2. 2 katja   katja 16.12.2007 ob 18:26

  hej, bejbi, ampak jaz pa že nisem bla v rožcah, majkemi…mogoče pol, ko sem domov pršla, malo… nč se ne spomnem da bi se kdo vame zaletaval….men je blo, kot da me sploh ni tam. ampak, sem pa vse vidla, hehe. drugič morva kakšno rečt ;)

 3. 3 irena   irena 16.12.2007 ob 18:44

  a greva stavit, da so kelnarce v Gajotu počasnejše? :)

 4. 4 Blazz   Blazz 16.12.2007 ob 18:54

  AAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!

  Ti si bla una???? Pa en slab meter od mene si stala! O mater, pa še gledal sem kje te bom vidu, sem mislu da te sploh ni blo!

  Šit no…sem mel viski u roki celo noč..sam,tebe pa od nikjer :(

  Ahhhh…

 5. 5 irenca   irenca 16.12.2007 ob 18:56

  @Katja, ja heeeeeeej!!! :D Nama je uspelo ene dvakrat se zabit na poti iz/v WC, ampak sva se vedno obe tako zamajali, da sem se pol še neki časa sama s sabo smejala :D ja če ne druzga bom mord uletela na kašne švic mikrofona, pa se mord vidmo!

  @uu irenca, že naletela, že naletela! :D

 6. 6 Blazz   Blazz 16.12.2007 ob 18:59

  PS: Pacek, pacek ta tvoj bivši. Nogo ti je zlomu, pha! Popij mal Jima, da bo bolš, naslednjič k bodo pizdarije pa mene poklič… :cool:

  haha

 7. 7 irenca   irenca 16.12.2007 ob 18:59

  Ja Blaaaaaazz, a res al kaj?! Ja pa škoda ker me nisi polil z viskijem, pol bi ti dala šamar in kontakt bi bil vzpostavljen! :D hihi… Ja škoda res, sem prov gledala, če bom kej vidla ki bi imel tak zelen obraz kot na slikci! :D

 8. 8    pokahontas 16.12.2007 ob 19:00

  vinček it is ;)

  p.s. ja folk, ne ga fejkat :lol:

 9. 9 Blazz   Blazz 16.12.2007 ob 19:00

  ja jest sm iskau blond čupo… no wonder da te nism najdu :(

 10. 10 irenca   irenca 16.12.2007 ob 19:02

  Ah če boš gledal barvo las, me nikol ne boš najdu, ker jih dost hitro menjujem :)

  Irenčicaaaaa, a si preživela ti pupica? :D

 11. 11 Insomniac   Insomniac 16.12.2007 ob 19:06

  /me blushes :D

 12. 12    pokahontas 16.12.2007 ob 19:09

  veš de :) edino mačka pogrešam (unega v glavi), glede na popito se je fajn skril :D and we like that

  šment za šal :( …tista, ki si ga prilasti naj ga dostojno nosi

 13. 13 irenca   irenca 16.12.2007 ob 19:31

  Insomniac hihi, sej prou, da ne bom vedno samo jst tista, ki zardevam, kar dejte še mal tudi dečki… :) :P

  @irena, jst sm tudi kar solidna moram rečt no, šal pa res moraaaaaaaaaam dobit nazaj… :/

 14. 14    danip 16.12.2007 ob 20:21

  čao! Irena a se pol poznama kako si napisala na blog od Iztoka Gartnerja. Že večkrat sem napisal a žal ne daješ odgovora?

 15. 15 irena   irena 16.12.2007 ob 20:30

  @Irenca, jst preživim vse, sem kot plesen :mrgreen: :blush:

 16. 16 dmashina   dmashina 17.12.2007 ob 10:03

  Zdaj pa mi je mal nerodno :oops:

 17. 17    kobrowsky 17.12.2007 ob 10:08

  Ómnia mea mlékum Pórtovec.

  Gremo nad Đimbime! Jazpa častim Knórovke. Pošénkov bómvse, načémer nepiše “5 min.” oz. vse, načémer piše “méšajte”.

  Če stitam zanogo! Zdajla hkóo buješ ka térega odteh čévljev: http://www.bigfootwear.com/

  Čestitam za i zgubo šala! Sentimenti, vézani na predméte so passé. Razen, čemaš slab spomin. Ampak lahkó si napišeš v beléžko: Armani Šal – dal mi ga je Tapata. Alipa: Armani Šal – kupila semga Tupatu. Ta krat.

  Jaz vsada rila za žgem, pasi napišem vbe léžko kdómije kajdal, kdaj inza kaj. Danimam potém težav z izgubljanjem inžalostjo. PRIDI TE, DA RILA VRŠTEU KRÉS! Kuška tut.

  Ada poslu šalniso? Nibló o pazit. Alpa sembil ta kópre kléto sfoku siran nafrontmenki (ha, ka kóma čisti čno, ha?!), danisem opazil nepo slušnosti o stalih. MrMojo paje špilal, daseje karka dilo!

  Kdópaje Ana, kije péla? Asemšel prehitro dam? (alsem pre pozno nótu letu?)

 18. 18 AndyBaby   AndyBaby 17.12.2007 ob 13:05

  očitno sem v rekordno kratkem času naredila zadovoljiv vtis :lol:

 19. 19 irenca   irenca 17.12.2007 ob 17:25

  Hva laza če stitké! In biló bilvi trast! Lah kóbi post aumojnó visti list, sajmi slim, dabi mičo uni nanoga hizre dno pri stalina mésto perlicki sožese demdéset letaut. Ar manijaza kurt! Kuš kasam óče ima góbe ckraj ši odre pa!

  Prinas nema ramóne vljudnih ljudi. Tu dita kóne ókus nihki jih nebi dau na čačka licó ne. Mójó tai mamó radi. Zelóradi.

  Ana jebi ladijo na dim.

 20. 20 irenca   irenca 17.12.2007 ob 17:29

  Deus, zdej si pa še bolj kjut! :P ;)

  AndyBaby, prvi vtis ne pove čisto nič, razen v primeru, da ga potrdijo učke in pogled. End in učke wi trast! :) ;) Sweet in zmešana :)

 21. 21    nimfa 17.12.2007 ob 17:50

  Pikola, jst sem preživela, pobiram se sicer še dons, ampak ne od pjače, v CZ smo šli tut mi, ampak takoj odpeketali naprej in domov in priznam, da sem bedna.

  Ko pa že lih priznavam, tvoje rokavičke me še vedno neverjetno rajcajo. Tko, to je to. ;)

 22. 22 irenca   irenca 17.12.2007 ob 18:14

  Bejbika, a bi šla na eno kuhano vince drugi teden, ker ta teden sem malček busy namreč? Da te malo pocartam in in te “pogrejem” z rokavičkami ;)

  Jst pa priznam, da si ti meni še zmer daleč najbl hot blogerka. In sploh nima veze al bi se oblekla v žakelj, ali bila slabe volje al karkoli, še zmer bi bila the prettiest girl in town in še zmer una bejba, h kateri se cel žur pogleduje. Majkemi.

  torej, drinkič it is! ;)

  Objem, poljub.

 23. 23    nimfa 17.12.2007 ob 19:25

  Blushiram. :) ) Drugač pa absolutno, next week mam itak birthday in cartanje z rokavičkami ob kuhanem vinčku je definitivno želja, ki si jo bom pustila uresničit. ;)

  Vračam (sevede drug) objem in poljub*

 24. 24 Človek   Človek 17.12.2007 ob 21:29

  Zakaj pa nisem več človek? :mrgreen: Kje si me gledala, da nisem opazil :oops: Kam ste zginili potem?

 25. 25 irenca   irenca 18.12.2007 ob 01:42

  Jah ne vem kam ti gledaš :)

  Emmm…potem…potem smo šli na toplo… :P

 26. 26 Človek   Človek 18.12.2007 ob 11:12

  Ma saj ni vprašanje, kam jaz gledam, včasih je bolj na mestu, kaj vidim? :mrgreen:

 27. 27 dmashina   dmashina 18.12.2007 ob 22:50

  andy ni bila zmešana… bila je pijana :cool:

 1. 1 Bložič uspel - črno bele fotografije | had Pingback ob 16.12.2007 ob 21:49
 2. 2 Dr. Filomena » BloXmas (Bložič) - was Blogacious! Pingback ob 17.12.2007 ob 19:33

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !